Υπηρεσίες

Αναλαμβάνουμε να εκπονήσουμε ηλεκτρολογικές εγκαταστάσεις σε νέα αλλά και υφιστάμενα σκάφη. Το εξειδικευμένο προσωπικό μας χρησιμοποιεί υλικά μόνο πιστοποιημένα από διεθνής φορείς μεγάλων οίκων του εξωτερικού όπως BlueSea, Osculati, Quick κτλ.

Αντιμετωπίζετε πρόβλημα στην ηλεκτρική σας εγκατάσταση αλλά η λύση της νέας, σας είναι οικονομικά δύσκολη;

Οι εξειδικευμένοι συνεργάτες με την πολύχρονη εμπειρία τους στον χώρο των πλαστικών θα σας εγγυηθούν ένα αψεγάδιαστο αποτέλεσμα ώστε το σκάφος να έχει την λάμψη που του αξίζει.

Οι αεροθάλαμοι του φουσκωτού σας έχουν χάσει το χρώμα τους και την ζωντάνια τους? Εμείς θα αναλάβουμε με πιστοποιημένα και εγκεκριμένα προϊόντα να τα επαναφέρουμε στην αρχική τους μορφή.

Αναλαμβάνουμε την κατασκευή bimini, t-top, bucket καθισμάτων,  roll bar, ιστών, πεδίλων flaps, τεπόζιτων βενζίνης πετρελαίου και κάθε είδους inox  κατασκευών 

Για την κατασκευή και την τοποθέτηση επενδύσεων deck με ΤΕΑΚ BURMA  χρησιμοποιούμε τα καλύτερα και πιο σύγχρονα υλικά της αγοράς.

Πλέον υπάρχουν διατάξεις οι όποιες μπορούν να σας λύσουν τα χέρια ως προς την διαχείριση της ενέργειας που έχετε διαθέσιμη από τις μπαταρίες του σκάφους σας αλλά ακόμα και να αποκτήσετε νέες δυνατότητες όπως ηλεκτρικά ψυγεία, ντουζιέρες, φωτοβολταϊκά και κάθε λογής ηλεκτρικό βοήθημα

Αναλαμβάνουμε να κάνουμε έλεγχο για την καλή λειτουργία των μπαταριών σας με ειδικές διατάξεις που μας δίνουν την δυνατότητα να δούμε σε τι κατάσταση είναι οι μπαταρίες μας, να δούμε την Τάση εκκίνησης “cranking voltage” κατά την εκκίνηση του/των μοτέρ. Για μπαταρίες των 12 Volts η Τάση εκκίνησης σε μια καλή μπαταρία δεν θα πρέπει να πέσει κάτω από 9,6Volts.

Στην σύγχρονη εποχή που ζούμε οι ανάγκες για παροχή ρεύματος 220Volts έχουν αυξηθεί. Πλέον πολλές συσκευές που τοποθετούνται στα σκάφη έχουν επιλογή λειτουργίας 12 ή 220Volts (βλέπε ψυγεία, καφετιέρες, θερμοσίφωνες κτλ).

Πολλές φορές το ρεύμα που μας προσφέρει το/τα μοτέρ μας δεν είναι αρκετό να συντηρήσει τις μπαταρίες μας στο απαιτητικό ελληνικό καλοκαίρι.

Για κακή μας τύχη πλέον τα κρούσματα κλοπών σκαφών αλλά και μηχανών σκαφών είναι πάρα πολλά.

Αναλαμβάνουμε την τοποθέτηση νέου ή την αντικατάσταση του παλαιού εργάτη και της εγκατάστασης του.

Αναλαμβάνουμε την Τοποθέτηση VHF καθώς και την μέτρηση στάσιμων κυμάτων.

Αναλαμβάνουμε την τοποθέτηση των Gps καθώς και την τοποθέτηση των ματιών sonar για τα βυθόμετρα των εταιριών LOWRANCE, GARMIN, FURUNO κτλ.

Η πολυετής πείρα μας σε ηχητικά συστήματα μας δίνει την δυνατότητα εκτός της τοποθέτησης τέτοιων διατάξεων και της σωστής μελέτης ενός τέτοιου συστήματος που θα είναι απόλυτα συμβατό με τις ανάγκες σας.

ΖΗΤΗΣΤΕ ΜΑΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΟΝΟΜΑ:
E-MAIL:

MHNYMA:

Τηλέφωνo: 
+306946777111

Έδρα: Λ. Καλυβίων 169, Λαγονήσι