Έργα εγκατάστασης Ηλεκτρολογικών

Οι Ηλεκτρολογικές εγκαταστάσεις στα σκάφη εκπονούνται από διπλοματούχους ηλεκτρολόγους μηχανικούς με εμπειρία στον χώρο των σκαφών αναψυχής.

 

Τα υλικά που χρησιμοποιούνται είναι πιστοποιήμενα για χρήση σε σκάφη και προμηθεύονται από τις κορυφαίες κατασκεύαστριες εταιρίες του κόσμου όπως, BLUE SEA, CARLING, OSCULATI, BEP, OCEANFLEX κτλ

Για όλα τα σκάφη κατασκευάζονται σταγανές πλεξούδες με συνέπεια να μην υπάρχουν ενδιάμεσες ενώσεις στα καλώδια παρά μόνο οι αρχικές και τελικές ανάμεσα στην κατανάλωση και τον ελεγκτή διακόπτη.

Το κύκλωμα σχεδιάζεται να είναι όσο το δυνατόν πιο απλό και εύκολο από τον χρήστη του σε μικρές τυχαίες επιπλοκές (κάψιμο ασφάλειας κτλ)

Δεν χρησιμοποιούμε πουθενά σαν σώμα (αρνητικό) κανένα μεταλλικό στοιχείο του σκάφους (πχ roll bar) παρά η κάθε κατανάλωση δέχεται πάντα 2 καλώδια ένα για το (+) και ένα για το (-). Με αυτόν τον τρόπο ακόμα και αστοχήσει ένας αγωγος (-) δεν θα πάψουν να λειτουργούν όλες οι καταναλωσεις παρά μόνο αυτή που έχασε τον αγωγό της.

Όλες οι ενώσεις των αγωγών με τις καταναλώσεις γίνονται με ειδικά στεγανά ενωτικά με πρέσσα και όπου είναι αναγκαίο με κόλληση και σταγανωποίηση της ενώσης με κατάλληλες διατάξεις.

 

Παρακάτω ακολουθεί ένα photo gallery απο διάφορα έργα ηλεκτρολογικών εγκαταστάσεων που έχει αναλάβει και ολοκληρώσει με απόλυτη επιτυχία η DIVASO MARINE.

ΖΗΤΗΣΤΕ ΜΑΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΟΝΟΜΑ:
E-MAIL:

MHNYMA:

Τηλέφωνo: 
+306946777111

Έδρα: Λ. Καλυβίων 169, Λαγονήσι